Mikä Plumepics

Mikä Plumepics

Viimeisen vuoden aikana on tapahtunut kaikenlaista työrintamalla. Yritykseni muutti vuosi sitten pois Lempäälästä ja toimipaikka on tällä hetkellä Tampereella. Siinä samassa rytinässä oli hyvä vaihtaa yritykseni graafinen ilme, nimi sekä oikeastaan kaikki muu paitsi y-tunnus sekä puhelinnumero. Yrityksen nimenmuutos lähti liikkeelle jo kolmisen vuotta sitten, kun sukunimeni vaihtui Pesosesta Siurolaksi. Mutta sama mies edelleen vastaa puhelimeen sekä sähköpostiin kuin aikasemminkin vaikkakin eri nimellä.

Kuvaukset ovat heitelleet ympäri Etelä-Suomea Helsingistä Jyväskylään ja samalta myös tulevaisuus näyttää. Lyhyesti sanottuna kuljen sinne mihin asiakas haluaa ja tarvittaessa saan vuokrattua studion jos tarvitaan sen kaltaisia olosuhteita kuvauksiin. Tämän vuoden osalta mielenkiintoisia keikkoja on ollut niin pienistä valokivistä kuin betonielementteihin sekä erilaisten ihmisten kuvaamista. Portfolioon on päivitettynä joitain uusia kuvia ja mielenkiinnolla odottelen mitä sinne on tämän kesän aikana kertymässä.

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>