Yritykselle oma kuvapankki?

Yritykselle oma kuvapankki?

Mitä iloa on yrityksen omasta kuvapankista? Miksei ei vain käy hakemassa netin kuvapankeista sopivia kuvia kotisivuille, powerpoint-esityksiin, mainoksiin ja niin edelleen? Joku voi sanoa että sehän on huomattavasti helpompaakin. Niin voi olla, kun on ensin löytää sopivan kuvapankin josta löytyy sopivia kuvia omaan käyttöön.

Viimeisen vuoden aikana olen saanut tehdä muutamalle firmalle omaa kuvapankkia ja ne ovat oikein mielenkiintoisia keikkoja ammattillisessa mielessä. Eräälle yritykselle kuvasin pitkin viime vuotta linja-autoista metroihin sekä liikenvaloja. Toiselle yritykselle henkilöstön yhtenä aamuna perään työskentelykuvia betonielementtitehtaasta ja nyt lähiaikoina valmiita kohteita ympäri Pirkanmaata.

Mutta mikä on se syy miksi yrityksellä pitäisi olla oma kuvapankki? Omat asiakkaat ovat kokeneet sen positiivisena asiana, että pystyvät vaikuttamaan kuvien sisältöön, kuvia on valmiina heidän oman yrityksen tarpeisiin sopivasti aihepiireittäin jaoteltuna ja kuvat ovat yksinomaan heillä käytössä vapaalla käyttöoikeudella. Tarvittaessa kuvia voidaan ottaa ympäri vuoden, jolloin saadaan kaikkien neljän vuodenajan pohjalta vaikka neukkarin seinälle kuvakollaasi sekä samat kuvat esitysmateriaaleihin.

013 025  054

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>