Varaa kesän kuvausaikasi!

Varaa kesän kuvausaikasi!

Kesä lähestyy ja kalenteri alkaa täyttymään. Kesäkuussa olen perinteisesti pitänyt pari viikkoa lomaa juhannuksen aikoihin, mutta tällä hetkellä näyttää siltä että tuo loma siirtyy toiseen ajankohtaan. Sain kevään aikana hyvin mielenkiintoisen kuvaussopimuksen tehtyä ja se aiheuttaa useamman päivän ajalle kuvauksia kesäkuun loppupuolelle. Tästä lisää kesän aikana tietoa kuvien kera. Joten jos haluat vielä ylioppilas-, rippi- tai muita kuvauksia alkukesään, niin kannattaa olla nopea. Nopeimmat muuten kerkiää saamaan kuvauksen sekä kuvat jos haluat jakaa kiitoskortit jo ylioppilasjuhlissa…

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>