Autoja, autoja, autoja…

Autoja, autoja, autoja…

Sain mielenkiintoisen tarjouksen tuossa jokin aika sitten, kun kuulin erään tuttavan avaavan autoliikkeensä uuden toimipisteen Tampereelle. Pakkohan siihen oli tarttua ja nyt ollaan mukana auttamassa Auto-Outlet Tampereen toimipisteen toiminnassa.

Tavoite omistajapuolelta on se, että liike Helsingin pisteen kanssa olisivat Suomen parhaat autokaupat niin palvelussa kuin autoissa. Ja samaa periaatetta tullaan noudattamaan myös kuvapuolella, jossa pääsen vaikuttamaan varsin paljon. Kaikki ei tapahdu yhdessä yössä, mutta asioita tasaiseen parantamalla on tavoite kehittyä paremmaksi ja paremmaksi. Myynti-ilmoitusten kuvat ovat pääasiassa selkeitä, yksinkertaisia ja informatiivisia. Mutta se varsinainen punainen lanka itseni kannalta on siinä, että olen sopinut saada ajaa autoja pois myymälästä studio-olosuhteisiin tai eri lokaatioihin ja kuvata niistä myös mainoskuvia yrityksen sekä omaan käyttööni. Samalla oma ajatukseni on erikoistua autokuvaajaksi ajan myötä ja hakea sopivaa FEP:n titteliä ensi vuoden aikana.

Tänään aamulla oli sopiva hetki kokeilla hallissa yksityiskohtien kuvaamista ja mikäs sen parempi kohde on kuin legendaarinen Ferrari F430:n moottoritila. Eräs rajoittava tekijä kaluston suhteen on se, että toisinaan olen liikenteessä kaksipaikkaisella urheiluautolla, jossa on matkustajan penkin lisäksi nokkapellin alla kauppakassin mentävä kolo. Tästä kalustosta tarkempaa esittelyä kun se aikanaan muotoutuu sopivaksi. Tällä hetkellä kokeillaan vielä erilaisia kombinaatioita valojen muokattavuuden, koon, mallin sekä kuljetuskoon välillä.

 

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>