Dream Hotel Tampere

Dream Hotel Tampere

Niin se elämä heittelee erilaisiin paikkoihin kuvauskeikoille. Tällä kertaa muutama kuva hotellin sisustuskuvauksista jotka tuossa joku aika sitten kävin kuvaamassa.

Jos joku ei ole vielä kuullut Tampereella sijaitsevasta Dream Hostellista, niin kannattaa tutkia mitä ihmettä pirkanmaalainen herra on saanut aikaseksi hostellien maailmassa! Kyseinen hostelli on valittu mm. The Guardian-lehden 10 parhaan eurooppalaisen hostellin joukkoon. Mutta mitäpä kyseinen herra on nyt tehnyt? No tietenkin laajentanut toimintaa hotelli-bisnekseen ja avannut hostellin yläkertaan hotellin. Oli muuten vinkeitä huoneita rakennettu entiseen toimistotilaan. Keskellä oli neljän huoneen ”yksiköitä” ja reunalle tehty ikkunallisia huoneita. Huoneet on Tampereen mittakaavassa pieniä, mutta varsin toimivia koska tila on käytetty varsin näppärästi.

032_IMG23910


032_IMG24146

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>