Studiokuvaa pitkästä aikaa!

Studiokuvaa pitkästä aikaa!

Tuossa pari viikkoa sitten julkaistiin uusi versio Deltabitin sormenjälkilukijasta ja sain kunnian ottaa tuotekuvat kyseisestä laitoksesta. Kyseessähän on asunnon ulko-oveen asennettava lukija joka tunnistaa sormenjäljen ja avaa lukon. Eli ei tarvitse huolehtia kotiavaimista ja niiden mukanaolosta, riittää että etusormi on tallella kun tulee kotiin. Varsin näppärä laite siis kyseessä.

Oli varsin mukava pitkästä aikaa kuvata puhdasta tuotekuvaa studiossa ja hieroa tuotteen yksityiskohtia esille sen mukaan kuin asiakas toivoi. Periaatteessa kyseessä on tässä kohtaa ihan sama projekti kuin autojen kuvaus. Tuotteen pinta oli huolella lakattu, joten siitä tulevat heijastukset on se juttu jolla muodot saadaan esille. Tosin autojen kanssa tarvitsee monesti katsoa paikka ja sinne tuoda lisävaloa sopiviin paikkoihin, kun taas tämän kokoluokan esineen voi valaista juuri sieltä mistä haluaa. Suurin ”ongelma” tämän kohdalla oli se että miten saat valaistua laitteen sisällä olevan lukijan, koska se on se juttu. Eikä sen paikalla oleva musta aukko jonne sormi pitäisi laittaa. Tuotteen muoto yhteen valotukseen, näppäimistö toisesta ja kolmannesta itse lukija sekä päälle tovi Photoshopissa taikatemppuja, niin homma lähti toimiin.

Ensi viikolla tuleekin sitten samasta laitteesta erivärinen malli kuvattavaksi. Katsotaan nyt onko se sitten samanlainen lakkapintainen versio kuin tämäkin vai tarvitseeko tehdä muita temppuja sen kanssa.

deltabit

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>