Tampere Bay Cruises

Tampere Bay Cruises

Tuossa jokunen aika sitten sain tilaisuuden päästä kuvaamaan Tampereella Pyhäjärvellä sekä tarvittaessa Näsijärven puolella liikennöivän Tampere Bay Cruises-veneen markkinointikuvat. Kuvaukset suoritettiin Pyhäjärvellä ja oli varsin mielenkiintoista kuvata täydessä vauhdissa liikkuvaa isoa venettä pienen veneen kyydistä. Toivottavasti ne muutamat saunalauttailijat eivät hermostuneet aaltoihin kun kahdella veneellä pörrättiin ympyrää järvellä… Harvemmin tuollasen ison Baylinerin kyytiin pääsee kesäiltana, joten varsin mukava kokemus sekin oli. Tässä muutama makupala keikasta ja firman nettisivulta löytyy enemmän kuvamateriaalia.

 

028_baycruises-39

028_baycruises-64

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>