Lamborghini Huracan

Lamborghini Huracan

Ensimmäiseksi iso kiitos Auto-Outletille kun sai näin harvinaisen auton kuvattavaksi. Huikea peli ja sen pienen hetken kun sai olla ratissa, niin autohan oli yllättävän vaivaton ajaa. Ei mitään hankaluuksia, kolinoita, nykimistä tai muutakaan mitä voidaan superautoihin liittää. Yhtä helppo ajaa kuin oma autokin! Mutta onhan tuo Lamborghini sellanen showstopper Tampereen kaduilla että oksat pois. Veikkaan että kun ratista vääntää ajotietokoneen ohjelman Corsa-asentoon, niin se taisteluhärkä löytyy selän takaa ja tajuaa miksi tässä autossa on selkänojat…

Kävin auton kuvaamassa Hämpin parkissa ja alla muutama kuva josta näkee vähän mitä on tullu tehtyä. Auton tavaratilaan mahtui juuri ja juuri kameralaukku ja loput kamat eli kamerajalusta, valojalusta+vastapaino, genis+välähdyspää sekä strip menivät hienosti repsikan paikalle. Tällä kokoonpanolla sitten tuli kuvattua yksin auto eli kamera jalustalle, kaukolaukaisin käteen ja valoa liikutteleen ympäri autoa. Lopulliseen kuvaan tuli käytettyä 33 eri valotusta ja niistä Photoshopissa maskailemalla yms saatiin lopullinen kuva aikaseksi.

Untitled2

 

 

Kuvankäsittelyn yhteydessä alkoi itseä muutama juttu taustassa häiritseen, joten päätin sitten hiukan jatkojalostaa kuvaa vaihtamalla taustan. Alla on tuo Hämpissä kuvattu versio ja artikkelin otsikkokuvana tuo toinen versio mihin on tausta vaihdettu ja kuvaa sävytelty. Mielenkiintoinen projekti myös näin kuvankäsittelyn kannalta.
IMG29576

Toinenkin kuva tuli autosta otettua suoraan nokasta. Ja ihan puhtaasti sen takia, että asiakas saa siitä fiiliskuvaa mainoksen pohjalle. Kuvan ympärille on myös helppo lisätä erilaisia elementtejä ilman että itse auto häiriintyy. Tämä kuva olikin huomattavasti nopeampi ja helpompi käsitellä, kun lopulliseen meni vain 4 eri valaisua sekä kuva auton valoista.

IMG29496

Huomenna lauantaina on muuten kyseinen auto nähtävillä Hatanpäällä, joten tervetuloa katsomaan. Itsekin olen siellä paikanpäällä. Iltapäivästä saadaan sitten ihmetellä kummituksia eli kameran eteen olisi tulossa kelin niin salliessa Rolls Royce Ghost! Mielenkiintoinen viikonloppu taas työrintamalla tiedossa!

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>