Viime viikon kuulumisia ja mielenkiintoinen pellettilämpölaitos

Viime viikon kuulumisia ja mielenkiintoinen pellettilämpölaitos

Syyslomaviikko ja kalenterissa rauhallisempaa. Kerkiää taas miettiin muutakin kuin autolla suhaamista keikalta toiselle ja illat koneella istuen kuvia käsitellen. Oli muutenkin huikea viime viikko kun torstai ja perjatai meni verkostoituessa sekä huippupuhujia kuunnellessa Nordic Business Forumissa. Arnold Schwazenegger oli aikamoinen positiivinen yllätys puhujana ja Jim Collins varsin inspiroiva ihminen. Mutta kaiken huippu oli mielestäni Tony Fernandes jonka lähestymistapa on huikean maanläheinen ja käytännön asioita painottava. Joten katotaan josko ens vuonnakin menis paikalle kuunteleen mm. Garry Kasparovia…

Parisen viikkoa sitten pääsin kuvaamaan JTA Connectionille kuvapankkiin kuvia. Paikkana oli juuri Nokialle valmistunut Aritermin uusi pellettilämpölaitos jonne JTA on toimittanut osan tekniikasta. Varsin mielenkiintoinen paikka kuvata ja välillä oli haasteita koska paikat olivat kohtuullisen ahtaat. Mutta mikäs sen mukavampaa kuin että asiakas on tyytyväinen kuviin ja kuvia tuli varsin reilusti toimitettua.

Nyt toivotaan että viikonlopuksi olisi tulossa hyvää keliä kuvat. Olisi tiedossa Kermit ja Kummitus jotka saadaan Tampereelle käymään Helsingistä urheiluautonäyttelyyn la-su Lokomonkulmaan Auto-Outletiin. Kannattaa muuten tulla paikalle jos vain on mahdollisuus! Kermit eli Lamborghini Huracan on ainut kappale tässä maassa ja Rolls Royce Ghosteja ei montaa ole…

040-28966

040-29108

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>