The International Loupe Awards

The International Loupe Awards

Pistinpä sitten tuossa syksyllä yhden kuvan The 2014 International Loupe Awards-kilpailuun mielenkiinnosta yhden kuvan menemään Commercial, Advertising & Fashion-sarjaan. Tuossa kuun vaihteessa alkoi tippumaan sitten tietoa miten on kuva pärjännyt ja kisasta tipahti Silver Award-kunniakirja. Viikko sitten saatiin lopulliset tulokset tietoon ja mikä mahtava joululahja sieltä tulikin. Kyseisen sarjan 13. sija!! Varsin huikea sijoitus kun kisaan osallistuu kuvaajia ympäri maailman. Mukavasti tuo motivaatiota jatkaa näiden autojen parissa uusia haasteita etsien ja se tavoite eli QEP on taas pienen pienen askeleen lähempänä. Omissa ajatuksissani olen suunnannut tuon tittelin 2-3 vuoden päähän eli 2017-18 korville. Katsotaan siis miten projekti etenee!

2014002967 palkittu

 

Tuo kyseinen kategoria oli kyllä aika suomalaisvoittoinen tällä kertaa. Suurimman kunnian saa antaan Onni Wiljami Kinnuselle, joka pisti kuusi kuvaa samaan kategoriaan ja KAIKKI 10 parhaan kuvan joukossa. Vähän vaikuttaisi että Onni vie koko kisan kokonaiskilpailun, mutta se ei ole ainakaan vielä varmistunut.

Nyt vielä viimeiset kuvat Photoshopin kautta maailmalle ja sitten voikin rauhassa laskeutua joulun viettoon sekä ottaan vuoden 2015 vastaan. Hyvää joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2015!!!

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>