Palkittu kuva Black&White Spider Awardseista

Palkittu kuva Black&White Spider Awardseista

Keväällä tuli laitettu henkilökuvaa kansainväliseen Black&White Spider awards -kilpailuun Advertising-sarjaan. Hetki sitten tuli sähköpostiin ilmoitus että kuva on saanut Nominee-tittelin kyseisessä sarjassa. Ei voi kyllä muuta sanoa kuin että oli oikein mukava yllätys näin joulukuun alussa! Kuva on otettu alkuvuodesta Rantasalmella Hotel&Spa Resort Järvisydämessä. On muuten huikea paikka käydä loma- tai työreissulla!

Spiderawards

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syksy on ollut taas aikamoista hulinaa koulu- ja päiväkotipuolella. Autoja on kuvattu tasaiseen tahtiin sekä toissapäivänä oli oikein mukava hyväntekeväisyyskeikka MuksuDiscoon Tampereelle Gloriaan. Illan tuotto lahjoitettiin Tammerkosken Nuorkauppakamarin Joulupuu-projektille, jonka kautta vähävaraiset saavat jouluksi lahjoja. Mikäli haluat osallistua, niin ympäri Suomen paikalliset Nuorkauppakamarit järjestävät keräspisteitä lahjoille. Tampereen projektin suojelijana toimii tänä vuonna Pikku Kakkosesta ja teattereiden lavalta tunnettu Eila Roine, jonka muotokuvan sain käydä ottamassa projektia varten.

IMG15105

 

 

 

 

 

 

Niin se vuosi alkaa oleen kohta lopussa ja ensi vuosi tuo taas uudet kujeet. Tälle vuodelle on vielä mielenkiintoisia keikkoja muutama luvassa. Näistä sitten lisää kun kuvat on otettu ja ovat julkaisukunnossa. Hyvää joulua ja oikein onnellista uutta vuotta!

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>